Castiga un Mini Cooper
20 iunie 2019
Te angajezi si castigi un IPhone
20 septembrie 2019

A lucra sau a nu lucra la studio?


Internetul, pe langa multitudinea de avantaje pe care le ofera, mai da si posibilitatea de a lucra de acasa ca freelancer sau angajat la distanta. Insa in videochat, acest lucru nu este neaparat un avantaj.

Desigur, nimic nu se compara cu confortul propriei locuinte, dar cand vine vorba de calitatea serviciilor prestate, de multe ori bugetul nu permite libertatea deplina pentru un freelancer sau pentru cineva care doreste sa faca videochat la distanta.

In videochat se depune mult efort pentru a oferi clientului cea mai buna experienta vizuala, iar acest lucru necesita o anumita expertiza orientata catre estetica si tehnologie care impune la randul ei un anumit buget alocat la intervale diferite de timp, buget pe care multi dintre freelanceri nu si-l permit.

Lucrand la StudioGroup Videochat Constanta, bugetul investit este scos din ecuatie, deoarece angajatul nu trebuie sa investeasca bani pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde de pe piata.

StudioGroup Videochat Constanta ofera medii de lucru ce constau in camere a caror amenajare este orientata catre senzualitate. Desigur, camera de videochat nu va arata la fel de fiecare data, deoarece gandirea este orientata catre client, iar marea majoritate a clientilor doresc varietate in serviciile de videochat.

Cat despre tehnologie, fiecare model angajat dispune de un computer personal care este conectat la o camera video de calitate superioara ce reda imagini clare, fluide si naturale. Fiecare aparat video este montat pe un suport al carui unghi de vizibilitate poate fi controlat foarte usor cu ajutorul unei telecomenzi.

Facand mentiune la ce am spus mai sus, un freelancer in videochat nu ar avea bugetul, timpul si expertiza necesara pentru a-si tine clientii aproape pentru o durata indelungata, iar acest lucru este esential pentru un astfel de business.