Intrebari frecvente


StudioGroup - Angajari videochat Constanta


1
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca model la StudioGroup?
Conditiile minime pentru angajare sunt: trebuie sa aveti 18 ani impliniti, sex feminin, cunostinte minime de PC, un act de identitate valabil, incredere si respect de sine, abilitati de comunicare, rabdare, entuziasm si sa cunosti limba engleza de nivel mediu si desigur sa fii serioasa.
2
Ce presupune activitatea de model de videochat?
Activitatea videochat consta in discutii cu diferite persoane din toata lumea pe anumite site-uri de profil prin intermediul calculatorului si a unei camere video. Aceste discutii duc la o sesiune privata intre tine ca model si un membru platitor. Aceste sesiuni private pot implica nuditate din partea ta si posibil un show erotic.
3
Sunt obligata sa fac anumite lucruri in sesiunile videochat private?
Nu. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva contrar vointei tale. Nici noi, nici membrul platitor. Toate site-urile au un set de reguli de bun simt referitoare la comportamentul tau ca model videochat pe care trebuie sa le respecti cat timp esti online.
4
Nu am experienta in domeniul videochat. Este o problema?
Nu. In studioul nostru vei beneficia de training gratuit. Inainte de a incepe lucrul vei afla toate informatiile referitoare la site-urile pe care vei lucra. Vei obtine astfel cunostintele necesare pentru a deveni un model de succes. Pe parcursul activitatii de model videochat vei beneficia in permanenta de suportul nostru.
5
De ce sa lucrez la StudioGroup ca model videochat cand pot face asta acasa?
Intr-o oarecare masura poate parea ca este mai convenabil lucrul de acasa (nu trebuie sa te deplasezi, iti faci programul singura, nu imparti cu nimeni banii castigati) dar realitatea este ca vei intampina foarte multe inconveniente precum dotarea tehnica, accesul Internet, amenajarea locatiei, aspectele legale cum ar fi contractul de munca, etc. Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie un mediu dotat cu tot ce este necesar pentru ca tu sa-ti poti desfasura activitatea in cel mai bun mod posibil putand astfel sa obtii venituri foarte mari.
6
Pentru a lucra ca model videochat in constanta la StudioGroup trebuie neaparat sa fiu din Constanta?
Nu. Am angajat in timp fete pentru videochat in constanta atat din localitatea Constanta cat si din alte localitati din Romania (de ex Tulcea, Craiova, etc)
7
Sunt studenta sau am alt angajament dar as dori sa lucrez in domeniul videochat in constanta. Programul de lucru imi permite acest lucru?
Da. Programul de lucru ca model videochat in constanta la StudioGroup este organizat in ture si este flexibil. Folosim o aplicatie de organizare a turelor care iti permite sa iti planifici in avans locatia, camera si intervalul orar in care doresti sa lucrezi.
8
Care sunt conditiile de lucru la StudioGroup?
Pe scurt va oferim un program de lucru flexibil, un mediu de lucru placut dotat ultramodern cu toate facilitatile necesare si unde se pune foarte mare accent pe igiena si desigur comisioane atractive.

StudioGroup – Studio Videochat Constanta