Bonusuri si Avantaje


Angajari Videochat la StudioGroup Constanta

StudioGroup reprezinta solutia ideala in alegerea unui studio de videochat in Constanta. Este cunoscut faptul ca videochatul este o sursa foarte buna de venituri pentru fetele ce aleg sa devina modele videochat.

Experienta dobandita in videochat se regaseste in fiecare aspect al studioului: staff cu pregatire profesionala, echipamente de ultima generatie, site-uri performante, amenajari interioare exclusiviste. Bazeaza-te pe un studio luxos si benefic pentru cariera ta. Acum este sansa ta de a deveni o femeie independenta si plina de viata, fix asa cum ai visat. Meriti mult mai mult decat ai acum, in prezent!


E randul tau sa stralucesti si sa decizi ce faci cu soarta ta!

Comisioanele tale

 • 50% - Daca incasezi mai putin de 1.500$/perioada
 • 55% - Daca incasezi intre 1.500$-2.500$/perioada
 • 60% - Daca incasezi intre 2.500$-3.500$/perioada
 • 65% - Daca incasezi intre 3.500$-4.000$/perioada
 • 70% - Daca incasezi peste 4.000$/perioada
 • 75% - Daca incasezi peste 15.000 $/perioada
 • 80% - Daca incasezi peste 25.000 $/perioada

Lucram impreuna pentru succesul tau


Suna acum pentru un job de model videochat la StudioGroup Constanta

0761-328-747

Studio Videochat Constanta


De ce sa te angajezi ca model de videochat alaturi de StudioGroup?

 • Oferim cele mai bune conditii de lucru: locatii de lux, tehnologie (calculatoare, camere web etc) de ultima generatie.
 • Avem una din cele mai bine pregatite echipe din acest domeniu
 • Veniturile lunare se pot ridica la mii de dolari pe luna, chiar si pentru modelele incepatoare. Plata se va face bilunar, fara intarzieri.
 • Este un job 100% legal.
 • Confidentialitatea este garantata – nimeni nu va sti cu ce te ocupi daca tu nu iti doresti asta.
 • Ai posibilitatea sa iti faci singura programul.

Un job videochat Constanta reprezinta o sansa pentru fiecare femeie care isi doreste sa-si schimbe viata in cel mai placut mod!

Chiar si tu iti poti castiga independenta cu ajutorul unui astfel de loc de munca daca alegi sa vii in echipa noastra. Nimic nu se compara cu ziua in care te uiti la tot ceea ce ai realizat pana in prezent si te bucuri de faptul ca nu ai ascultat gura lumii si ai facut fix ceea ce ti-ai dorit cu adevarat.

Sunt atatea beneficii in cadrul unui videochat Constanta, incat ar fi pacat sa nu incerci sa vezi ce presupune un loc de munca in cadrul unui videochat din Constanta!

Suna la numarul de telefon afisat pentru mai multe detalii si cere diverse informatii cu referire la salariu, la bonus de 500 euro si la contract fara amenzi!

Desigur, nici nu se pune problema de clauze ascunse in contract, avand in vedere faptul ca lucram corect din punct de vedere legal.

O astfel de cariera iti va aduce un succes garantat pe toate planurile, fie ca discutam despre viata profesionala sau cea sociala, vei reusi sa le imbini pe amandoua datorita unui program flexibil. Iti oferim o multime de avantaje: siguranta, make up profesional, succes, castiguri intre 6000 si sume incredibil de mari in functie de seriozitatea si daruinta ta către acest job. Nu uita, in acest domeniu, Sky is the limit!

De e sa nu fii si tu ca modelele de videochat care castiga mai mult decat ti-ai putea imagina? Gandeste-te doar ca a venit momentul sa faci schimbarile pe care ti le doreai de atat de mult timp, asa ca nu rata aceasta sansa uriasa. Un job in cadrul unui studio videochat Constanta angajari reprezinta o cale sigura pentru succes garantat!

Bazeaza-te mereu pe un studio de videochat Constanta de inalta calitate, astfel incat sa profiti de fiecare beneficiu in parte.

Nu este vorba doar despre make-up profesional sau despre beneficiile unui salariu minim de 6000 lei, ci si despre a privi acest job ca un 'way of life'. Daca pana acum doar visai la independenta financiara, ei bine, acum ai aceasta posibilitate daca iti indrepti atentia catre angajari videochat Constanta!

Doar tu esti in masura de a hotara pentru propria ta viata, asa ca tine cont de acest aspect atunci cand esti pregatita!

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, vino sa te convingi si sa vezi cu ochii tai faptul ca studio-ul nostru de videochat din Constanta se diferentiaza de celelalte studio-uri prin calitatea Staff-ului si calitatea suportului pe care il primesti din partea trainerilor nostri de top! Te asteapta o echipa dornica de cunoastere si siguranta unui domeniu foarte cautat!

Oferim avantaje ideale pentru toate femeile care s-au hotarat sa isi croiasca singure destinul, iar acest studio de videochat iti garanteaza faptul ca vei deveni cea mai buna in acest domeniu daca iti dai silinta!