Studioul Videochat Constanta
29 noiembrie 2019
Angajam Secretara
10 ianuarie 2020

Despre videochat


Chiar daca notiunea de videochat este de la sine inteleasa, voi incerca sa pun in evidenta cateva aspecte pe care ati putea sau nu sa le stiti.

Aplicatiile de videochat utilizate de StudioGroup Videochat Constanta sunt structurata pe canale, iar fiecare canal apartine unui model. Pentru orientarea preferentiala a clientului, canalele contin informatii despre modele si fotografii cu acestea, ajutand astfel vizitatorul sa aleaga fata care ii este pe plac din toate punctele de vedere.

nteractiunea dintre model si client se face printr-o interfata de tip chat ce vine cu un stream video live, astfel incat conversatia sa fie cat mai apropiata de cea intre patru ochi, creeind o atmosfera ce atinge un anumit nivel de intimitate.

StudioGroup Videochat Constanta pune la dispozitia dv. suportul hardware si accesul la aplicatiile de videochat astfel incat sa puteti interactiona ca si model cu vizitatorii site-urilor de profil in mod public iar la solicitarea vizitatorilor sa puteti intra intr-un mod numit privat in care veti fi implicati doar dumneavoastra si respectivul vizitator. In momentul in care un vizitator solicita modul privat, i se percepe o anumita taxa pe intervale diferite de timp iar banii stransi vor sta la baza calcularii salariului de model videochat.Open chat